LUFF!!!!!!!

Snart bär det av på luff! Endast 7 timmar kvar tills Sandra kommer och hämtar oss och vi drar iväg mot Skavsta!
Allt verkar faktiskt vara fixat nu, flygbiljetter, tågbokningar, boende m.m m.m, allt funkar efter mycket om och men. Det blev knöligare än vi trodde att fixa den här resan. Gött att det är gjort i alla fall, nu ska vi njuta av våra veckor i Europa!!!!

Så, om ni kommer till Kroatien, Italien, Österrike, Schweiz, Spanien eller Frankrike i sommar och får syn på tre coola brudar med stora ryggsäckar, säg hej vettja!!

Vi ses! ^^

Au revoir, tchüss, ciao o.sv

Glass och biblioteksbacke

Dagen var seg. Eller i början var den rätt bra. Vi spöade ett bakfullt H3 i brännboll till att börja med. Det är ju alltid trevligt. Trots deras smått hatiska ramsor om oss ^^ Ännu ett bevis på att hat inte lönar sig. It's better to löööööve! :)

Sedan blev det segt! Känns som om jag bara gick runt och väntade på något som aldrig hände. Men, tillslut tog det i alla fall slut och det var dags för staden och glass :) Glass är en underbar uppfinning!  Visste ni att Alexander den Store älskade glass, eller rättare sagt, det han kallade glass. Det var egentligen bara honung, fruksaft och mjölk som han frös med snö. Så, om ni vill göra hemmagjord glass nån vinter, där har ni receptet!

På tal om glass, denna vecka blir det jobb två dagar. Ska bli skoj, kul att det är fint väder, så att vi kanske får mycket folk på cafeét. Det har en tendens att bli lite trist i fall regnet öser ner och man har städat och gjort allt som går för att fördriva tiden. Det är vid dessa tillfällen som man får skavsår i händerna av alla servetter man vikt. ^^

Efter dagens glassnjutningblev det något mindre njutbart, nämligen körlektion. Gick inte lysande precis; ett motorstopp till och med! Nicht gut, Ronja!!! Men, jag körde biblioteksbacken utan att krocka, rulla bakåt eller krascha in i något, så jag antar att det är godkänt ^^


När denna pärs var över åkte jag till biblioteket, lånade "In i vildmarken" och sedan åkte jag hem och lade mig i hängmattan och påbörjade denna spännande bok. Wunderbar!

Nu inser jag att klockan passerat mitt och Jonas Gardells klockslag, det innebär att det är dags att sova.

Förövrigt vill jag bara säga att jag undrar vad som får en människa att lämna allt och börja om på nytt, att solen är underbar och att det bara är 8 dagar kvar till luff!!! :)

Häbs guet!


Long time, no see

Jag kom på att jag har en blogg. En blogg som det är synd om. En blogg som jag verkligen har försummat. En blogg som jag nu ska försöka trösta lite genom att skriva några rader.

Snart bär det av på tågluff! Jag, Ellan och Sandra, tre veckor i Europa! Wunderbar! Det ska verkligen bli spännande, Can't wait! Men lite läskigt också, man vet aldrig vad som kan hända i stora vida världen! fast, som jag redan lovat mamma och mormor ett antal gångr, vi SKA vara försiktiga . :)  Aldrig göra något vi inte skulle gjort om vi vore normala, höll jag på att säga. Det kanske stämmer i och för sig; det var kanske en freudiansk felskrivning. ^^

idag har jag lyckats få igång min i-pod så att den kan samarbeta med sensorn i min sko! Det är lycka, nu kan jag ju registrera precis hur långt jag springer, hur lång tid det tar, hur mycket kalorier jag brännt och vilken tid per kilometer jag har. Nu ni, blir det springa av! :)

Men, just nu känner jag mer för att soooova. Så, jag ska göra det snart.

ha det bra, alle zusammen!

och förövrigt vill jag bara säga att jag älskar denna värme, att det är gött att skolan är slapp nu och att jag är rätt nöjd med livet.

So long

RSS 2.0