"Operation Max"

Idag pimpade vi Max lägenhet. Vi hade smusslat till oss en extranyckel och när Filip lurat iväg Max till bibblan tog vi oss in i hans lägenhet och städade och möblerade om den lite. :)
Han blev väldigt överraskad när han kom hem, och det verkade som om han blev glad också.
En lyckad "operation Max" alltså :)
Nu ligger jag i sängen och mår lite dåligt. Huvudvärk, ont i halsen och jättetäppt i näsan. Dessutom har jag nog lite feber, tror jag (har dock ingen termometer, så jag är inte säker ^^)
Hoppas i alla fall att jag mår bättre imorgon..

Lite bilder från "Operation Max" får ni här, snodde dem från Emma.



före



efter

Gänget



Fina, fina gänget. Tyvärr saknas Malin...
Men åhh, så bra de är! :)

Fina dagar

Åh, vilka fina dagar man har här i Växjö! Helgen var toppen!
Vi har alltid tre dagar helg, ingen skola på fredagar. I framtiden kommer det säkert bli mycket plugg även på lediga dagar, men just nu är det rätt lugnt. Det vill säga; man kan njuta av tre härligt lediga dagar. :)

I fredags kväll hade Sandra och jag filmkväll hemma hos mig, vi tittade på Chocolat, drack te och åt chokladbollar :)
Blev en ganska tidig kväll, skönt efter veckan.

Lördagen spenderade jag med att laga massor av matlådor, fika med Maria, Cassandra och Cassandras kompis på bibblan, kopiera papper och dammsuga. På kvällen var vi några stycken som var hemma hos Sandra och umgicks, tog det rätt lugnt. Runt midnatt åkte vi in till Max och käkade nattamat. Hade sjukt kul!! Tycker så mycket om alla här! :)

Idag sov jag lääääänge innan jag masade mig upp och började lite smått på textuppgiften till torsdag. Blev en promenad runt sjön också, med Michael Jackson som sällskap, inte illa det. ;)
Nu har jag sett alldeles för många avsnitt av världens bästa TV-serie, Vänner, och ska snart ta och käka lite innan jag beger mig till Malin för vår vanliga söndagsfilmkväll. Tänk att vi redan har traditioner, efter bara typ tre veckor. Kommer bli fina tre år! :)

Kram

"Tonight we are falling into something that´s bigger than us"

I fredags spelade Coby Grant från Australien på Stallarna här på campus. Sedan dess har hennes låtar gått varmt på mitt Spotify. "Jump" bara MÅSTE ni lyssna på! Okej!? Gör det nu! :)



Schweiz!!!

Igår bokade jag äntligen en resa till Schweiz!! Om fyra veckor är jag där! Åker den 12 oktober och kommer hem igen den 19e. Är så himlans glad, så ni förstår inte! Har längtat och inte trott att det skulle bli av, men nu är det bokat och klart! :) Underbart! Nu ska jag bara se till så att jag hinner träffa alla jag vill träffa. Får väl göra ett schema eller nåt, haha ;)

Hihi, åhh, glaaaaaaad! :D

Som en liten hyllning till chokladlandet bland bergen kommer här några bilder från min tid där :)


Tvådagars vandring i Alperna



Den jättestora brezeln Ida och jag köpte i Basel när hon var på besök



Skidsemestern



I vackra Luzern



Klädd för konsert



På Fasnacht (karneval) i Basel med Elisabeth



Parkhäng i Lausanne



Grillfest med orkestern



Kalas hos mig. Jag och Martina



3D-bio



Födelsedagsfest

Bilder från veckan

Oj, vad tiden går fort! Jättelänge sedan jag bloggade! Men nu har jag lite tid på mig innan jag ska iväg på fest med utbytesstudenterna, så tänkte visa lite vad som hänt i veckan.



Såhär ser det ut när jag går hem från Sandra. :) Det är mitt hus som syns

I torsdags var vi på Stallarna för att fira att vårt första arbete var avklarat och inlämnat.


Cassandra och Sandra var på plats :)



Och Filip med



Jag, Emma och Johan


Igår hade vi urmysig tacokväll hemma hos Sandra, innan vi begav oss mot Stallarna igen, denna gång för att lyssna på australiensiskan Coby Grant, som var galet bra!! En riktigt trevlig kväll! :)



Hos Sandra



Söta värdinnan


Emma :)


Filip :)


Coby Grant. Grym!! :)

Idag blev en hel del fixande i lägenheten gjort, tråkigt men nödvändigt. På eftermiddagen träffade jag den tyska utbytesstudenten som jag är fadder till, vi fikade och hade jättetrevligt. Sedan blev det en promenad runt sjön med Sandra, Cassandra och Maria. Nu har jag precis käkat och ska bege mig till Sandra där vi ska hänga ett tag innan vi går till Stenladan, där det ikväll är fest för utbytesstudenter och faddrar. Ska bli riktigt kul! :)
Återkommer med rapport.
Kram

Finalen

I lördags var det den stora finalen i nollningen, sittning och uppträdande. Vi började redan vid två hemma hos Johan, där vi övade på vårt framträdande och fixade ordning oss.


På förfesten, efter att alla sminkat sig och bytt om :)

Sedan drog vi till Sivans, där sittningen ägde rum. Fick vänta lite utanför och fördrev tiden med att ta gruppbild och peppa, peppa, peppa! :)


Max And The Poptits

Väl inne blev det tvårättersmiddag (tacos och glass), olika aktiviteter och lekar och underhållning. Mycket trevligt


Sista touchen med läppstiftet innan vårt uppträdande




När det väl var dags för vårt uppträdande möttes vi av en stor besvikelse; vår musik funkade inte....
Vi fick helt enkelt sjunga "macarena", vilket inte är helt lätt! Tyvärr ledde detta till att vi inte vann.. suck! Men vi hålelr fast vid att "Max and the poptits" är bästa gruppen i alla fall ;)

I söndags var det slappdag, sov länge, pysslade lite hemma och tillbringade kvällen hos Cassandra med pizza, TV och film. Igår var det skola, jogging och bio med Filip och Emma som gällde, och idag är det IDOL-kväll hos Sandra. Så nu ska jag slänga i mig mat och sedan cykla iväg.

Vi höres

Första veckan i Växjö :)

Oj oj oj, vad jag inte har haft tid att blogga ^^ Och att blogga om varenda dag sedan jag kom hit kommer ta hundra tusen år, så därför får ni en hög bilder, alldeles utan kronologisk ordning, från den gågna veckan.



Efter vinbrännbollen i onsdags, som vi nollor tyvärr förlorade, grillade vi på Slottsängen.


En av dagarna stod "Blöta lekar" på programet, vilket innebar bland annat dragkamp på en presenning, preparerad med såpa och vatten


Samma dag körde vi även mänsklig bowling. Det går ut på att man tar sats, slänger sig på en presenning med såpa och vatten och glider mot halvfulla colaflaskor. Ju fler man slår ner, desto bättre



En dag satt vi på Trumpeten och hängde ^^


På en av alla otaliga förfester

Kropp mot kropp.. ohh denna underbara lek ;)


En annan förfest




Har man inget bord får man äta på golvet. Men nu är lägenheten inredd och fin


Utanför min nya bostad


Sandra och den svenska tanten



En kväll på Stallarna, en liten del av den underbara gruppen "Max and the poptits"

Ikväll har jag varit på Sivans med Maria, Malin och Emma, där det vankades after school. Det vill säga mat och dricka för 40 kronor. Bra för lata studenter som intee orkar laga mat. Därefter crashade jag, Emma och Malin killarnas forbollskväll och bidrog på så sätt till Sveriges vinst. :P

Nu är det snart dags för sängen, måste vara utvilad imorgon när Max and the poptits gör sitt stora pop-framträdande på sittningen på Sivans. Pepp! :)
Gonatt

RSS 2.0