Vad tusan gjorde jag här?

Ibland går man igenom sina bilder, rensar lite, flyttar lite.. Då kan det hända att man stöter på en bild som man inte förstår. Vad tusan gjorde vi här?


Hittat något intressant på marken? Skapar ett konstnärligt projekt? Eller har Ellan ett vanligt hederligt psykbryt som dokumenteras av mig? Ingen som vet...

Härlig höst?

Egentligen är jag sur för att sommaren tog slut så fort.. Var det ens någon sommar? Vad hände med långa, lata dagar i solen på stranden?

Men, om hösten kommer att vara så fin som den var häromdagen, när jag, Sandra och Cassandra promenerade i strålande solsken och klar, hög luft, ja då är det väl ändå okej.


Jag och Sandra, snodde bilden från Cassandra... (hoppas det är ok ^^)

Ich und Zürich

Jag fick ett kuvert på posten för ett tag sen. Det innehöll ett fint litet brev och ett USB-minne, med alla Samuels bilder från mitt besök i Schweiz. Tänkte ni kunde få se några. :)



Jag insåg att det kanske var dags att klippa luggen



Lunch i Zürich









Med två kameror och en spegel kan man trixa en hel massa



Nöjd tjej 90


Kram



Ibland får man de bästa bilderna om man glömmer zooma ut



I'm glad I didn't die before I met you




En av de finaste musikvideorna någonsin :)

Ne me quitte pas

Åh, varför levde jag inte på den tiden då allt var svartvitt och ärligt??


http://www.youtube.com/watch?v=za_6A0XnMyw&feature=related

(kan inte posta videon här, men klicka på länken NU!)




(tack sandra för låttipset!)

Fredag kväll

Jag känner mig lite krasslig idag, har ont i halsen och världens hosta, vilket inte precis gör att halsen mår bättre. Så egentligen är det nog ganska bra timing att mina vänner har annat för sig ikväll, för det jag behöver är att vara hemma och kurera mig.

Dagen har bestått av terminens första seminarium, biljettinköp till morgondagens stora fest med utbytesstudenterna, ett besök hos frisören (välbehövligt!) och en tur till Willys där jag införskaffade bland annat en hög tidningar och ingredienser till ett bullbak.
Det är nämligen vad jag ägnat eftermiddagen åt, kanelbullar! :)

Så nu ligger jag på mage på golvet, läser Kalle Anka, äter kanelbullar, dricker oboy och känner mig tio år gammal igen. Är ganska mysigt. Planerna för resten av kvällen är några avsnitt av Robinson på web-TV och lite allmänt pyssel. :)



Fina små saker

Igår fick jag en massa saker. :) Först en bok och en chokladkartong av min tyska "buddie" Maria. En buddie är en utbytesstudent som man är fadder åt. Man ska alltså hjälpa dem med alla små saker som man kanske inte vet när man kommer till ett nytt land. Och så kan man ju bli bra vänner också :)

När jag sedan kom hem så låg ett skrynkligt brev i mitt postfack. Det innehöll ett USB med alla Samuels bilder från min resa till Schweiz, och ett fint litet brev från densamme.




Och idag låg 200 fina framkallade bilder i postfacket (fat de hade jga såklart beställt och betalat själv, men ändå!) och när jag var på stan såg jag en gubbe och en tant som kramade varandra och så gav gubben en stor bukett röda rosor till tanten. Det var himla fint! :)

RSS 2.0