"Utan dig skulle dagens sinnesrörelser bara vara flagor från förr"

Dags för ett nytt blogginlägg.

Denna onsdag började seeegt, var super-duper-mega-trött imorse.. usch usch usch. Förmiddagen kändes som hundra år, och eftermiddagen som femtio kanske. På tal om femtio, hur många elevfack fanns det, Ellan? 200? 70? ;)

Sandra och jag gick till gymmet sen, jag ska erkänna att jag nte var pepp på step, speciellt inte efter att ha kämpat mig genom en smärre snöstorm för att komma dit. Men när vi väl kom igång var det rätt kul, som alltid.

Men dagens bästa del var definitivt den då läxorna var klara, o´boyen var varm, de levande ljusen var tända, mysbyxorna var på och Amelie var på TV:n.. Jag älskar den filmen!
Ni som inte sett den, ni har verkligen missat något!!

Amelie är också anledningen till att detta blogginlägg blir så kort, jag måste gå och se de bästa scenerna igen..

Förövrigt vill jag bara säga att jag längtar efter lovet, att det ska bli kul att starta vår nya "did you give the world some love today, babe"-grupp och att livet kunde vara sämre..

såå.. au revoir!

"Everybody´s gonna love today"

Jaa, jag vet! Det var typ tusen  år sedan jag skrev sist! Fö´låt!!! Men nu är jag back on track igen.
Skyller på att jag har haft mycket att göra. 

Idag var det dags för mastodontprovet i historia. Uj uj uj....Det var inte den roligaste upplevelsen jag haft i mina dagar. Men å andra sidan, inte den tråkigaste heller. ^^
Det gick ganska bra faktiskt. Fram till frågan om hur Sveriges författning ändrades 1809. 1809.... detta puckade årtal!! Vad hände då!? Jag minns inte. Det var helt blankt i hjärnan...
Såå, jag hittade på lite. Skrev t.ex att USA var ett nytt land då. Haha, det stämmer iochför sig, men det har ju inte så mycket med frågan att göra.
Det är nog som Ellan så klokt sa: "Det märks att vi inte är vana vid prov i den här klassen". Var så himla nervös, för ett litet prov.. puckat!  Aja, nog med tjat om provet.

Det var i alla fall en enorm lättnad att komma ut från skolan och vara fri från prov.. :)
Satte på i-poden, Mika (äkta vårmusik) och jag kunde inte låta bli att sjunga med när jag cyklade hem. Solen sken ju! :D En del tittade ltie lustigt på mig, men det fick det vara värt.
Men när jag en och en halv timme senare kom ut igen för att ta cyklen till musikskolan så var det totalt grått och regnet öste ner.... och bussen hade redan gått, så det var bara att trampa på. ^^
Kom fram och fick ensam lektion med Lina. Vart var du, erik????!!  Ska det ALLTID vara så här?? ;) ^^
 Haha nädå, det var helt okej att vara själv med, Lina och jag fick tid att öva ordentligt på mitt solo i Yakety Sax... Kolla in den på youbue. www.youtube.com sök på Yakety Sax... Filmen med hunden är min värsta mardröm. Tänk att bli jagad av en hund medan Yakety Sax spelas i bakgrunden.. hujeda mig! ^^

Nää, nu ska man kanske gå och göra lite nytta, dvs plugga engelskaläxa..
Förövrigt vill jag bara säga att Lisa Ekdahl är mina tankar i musik-form, att det är svårt att motstå nybakade muffins och att regn i ögonen inte är kul.

Kramar i massor till er, kära vänner... :)

18 bast, i all hast

Gaah, jag är trött! Har ju typ fyllt år två dagar nu! ;)

Igår var det myyyys-party. 70-talstema, alla var sååå fina, och hade fixat underbara presenter!!! TACK IGEN! Ni ÄR bäst!!!

Idag kom släkten. Fina pressys där med, massor av choklad. Har nu sex oöppnade chokladkartonger och typ7 chokladkakor. Oh my, det räcker ju typ tills nästa födelsedag! ;)

Ja, nu sitter jag här, iförd min nya "Make the world a happy place"-t-shirt , med ya i-poden i öronen och käkar på den första va chokladkartongerna. Sämre kunde man ha det!

Förövrigt vill jag bara säga att igår var underbart, att jag blir barnsligt lycklig över presenter och att jag vill åka någonstans. (nån som ska med?)

Ha det bra!

RSS 2.0