Hard work?

Guten Tag!

Sitter nu på jobbet och snörvlar. Pollenallergin har slagit till igen. Kan knappt gå utanför dörren nu för tiden.. *Suck* Imorgon blir det telefonsamtal till farbor doktorn. Hoppas på lite braiga piller ^^ hehe

På jobbet är det tomt... Bara jag och den dunkande musiken. Om en timme stänger vi. Egentligen är det ju jättebra, jag har hunnit göra två läxor och läst lite, och jag får betalt för det. Chillat.. typ ;)
Sedan att det är lite långtråkigt, vad gör det?

I förmiddags var mamma, jag och Kajsa och hälsade på lilla kattungen Olga, som flyttar till oss om sju veckor, när hon blivit tillräckligt stor för att skiljas från mamman. Jag har aldrig sett något sötare!!  Hon är pytteliten, fluffig päls som är mörkgrå på kroppen och svart på huvudet, enorma blå ögon, en liten liten rosa tunga och pyttesmå öron! Och så pep hon hela tiden, tror det är en kaxig liten dam minsann! Blev helt kär direkt, och nu kan jag nästan inte vänta tills hon flyttar in! :)

Imorgon är det ny vecka igen. Men den ser ut att bli ganska lugn. Har nämligen ingen musikskola på hela veckan, vilket betyder många lediga timmar. Nice

Nu ska jag återgå till min bok. Den heter "En halv gul sol" och rekommendderas verkligen! Toppen

Tchüss

Spring love

Nämen hejsan, dig tycker jag att jag känner igen!! Men, du är lite suddig i mitt minne.. Kanske för att vi inte setts sedan i oktober? Ja, det är sant. Jag har inte skrivit i min blogg sedan 11 oktober. Det är (*räknar på fingrarna*) ett halvår sedan.. Usch då, det var inte bra!
Jag som egentligen gillar min blogg! Men det senaste halvåret har jag mer ägnat mig åt att läsa andras bloggar istället för att skriva i min egen. Men på det viset blir inga pengar gjorda, tänkte jag nästan skriva. Som om jag inte vore rik nog ändå.. haha!

So, what´s up?
Här händer det en del. En månad kvar i skolan, sedan student och.. freedom! Blandade känslor inför det. Å ena sidan vill jag INTE lämna mina fina fina vänner, mina härliga lärareoch jag vill INTE sluta lära mig saker!
Men å andra sidan kan jag inte bärga mig förrän jag ska åka till Schweiz ett år som au pair. Det kommer bli så häftigt!! Och jag lovar, då ska jag uppdatera bloggen MYCKET oftare (mins en gång var femte månad.. haha ^^) så att ni här hemma; vänner och familj och andra som är intresserade kan följa mitt liv i det bergiga, chokladiga klocklandet. "Schoggi wotti" på det! :D

Lite om dagen kanske. Det började med skola som vanligt. Läxberget till fredag växte lite till. Men jag har läget under kontroll. Förutom livsfilosofin. Vi ska alltså skriva ner vår egen livsfilosofi som läxa, och sedan ska vi läsa varandras och gissa vem som skrivit vilken. En sjukt rolig grej, men ni anar inte hur knepigt det är att få ner sina tankar i ord! Tror att jag är en bit på väg, men får nog offra morgondagens sovmorgon för korrekturläsning. Vilket inte gör så mycket eftersom hantverkarna som fixar badrummet ändå kommer klockan sju.
Efter skolan idag så var jag, Ellan och Lina och kollade på min syster Kajsa när hon och hennes dramagrupp hade premiär med sin pjäs. Riktigt bra var det! Det kändes verkligen äkta, och jag fick blunda när Kajsa blev "misshandlad", så verkligt var det! Cred till er.
Därefter blev det stress för att hinna till musikskolan, där en mysig saxofonstund spenderades med Lina, Linnéa och Erika.

Näähääpp.. nu tror jag minsann att det är dags att gå tillbaka till det ädla ämnet filosofi.

Förövrigt vill jag bara säga att Diogenes var en cool gubbe, att jag önskar mig SOLSKEN och att jag inte har en aning om hur världen ÄR

Adjöss

RSS 2.0