Resor i massor, I loooove

Jag ska resa! Jag ska åka till Stovkholm i april (inte mycket till resa, men ändå!) Jag ska resa till Berlin i maj. Jag ska tågluffa i juni!! Jag ska åka till Schweiz ett år sommaren 2009!
Jag är glad, glad, glad!

Dessutom är det bokrea! I love! Idag köpte jag "Anne Franks dagbok" och en stoooor fin bok med massor bilder "Illustrerad Världshistoria".  <3

Ja, idag är jag glad. För den som är intresserad! :D

Yoghurt, step och uteblivet brödbak

Idag åt jag yoghurt på rasten mellan tyskan och latinet. Det var en väldigt intressant upplevelse, eftersom jag i vanliga fall inte tycker om yoghurt. Men, jag gick förbi cafeterian och det var som om den lilla förpackningen med jordgubbsyoghurt kallade på mig. Jag kände att jag var tvungen att ha den, och det var med blandade känslor jag plockade fram sex kronor och betalade den. Så var den då min, denna lilla plastbytta.. Jag tog fram i-poden, slog mig ner vid den gröna puffen och åt min yoghurt. Och jag måste säga att den stunden kommer högt upp på listan över veckans mysiga stunder. (slagen endast av gungandet i förrgår). Såå, nu gillar jag officiellt yoghurt.

När vi ändå snackar om mat så kan jag ju passa på att berätta att jag åt lunch med Lalle idag. :) Det var trevligt, alldeles för länge sedan vi snackade faktiskt. Gjorde upp vaga planer på att ta en promenad någon gång i framtiden. Får se hur det blir med det, men kul att snacka lite var det.

Nog talat om mat nu (även om jag kommer tillbaka till ämnet senare). Efter skolan mailade jag och Sandra några organisationer och kollade om de var intresserade av u-landsgruppen. (Som förresten har möte imorgon kl. 13.45 i sal D367, kom dit!!) Sedan drog vi vidare mot stadens gator och torg, där vetemjöl inhandlades och ett kort möte med Arvid ägde rum. Han skulle till London den lyckosten!
Sandra och jag slog oss ner vid vattnet och åt varsinn frukt och studerade när änderna slogs. Det impade inte på oss, tyvärr små andgossar!

Nästa anhalt var Korpen, där ett svettigt och jobbigt step-pass genomfördes. Värre än vanligt tycker jag, men samtidigt gött.
Mitt i passet fick jag stor lust att baka bröd, och beslöt att det skulle bli kvällens sysselsättning. Men precis när vi kört förbi affären på hemvägen frågade kära mor: "Hur ska du baka bröd utan jäst?". Och så gick de planerna om intet. Men kvällen blev nog helt okej i alla fall.

Förövrigt vill jag bara säga att jag faktiskt är galet glömsk, att jag önskar jag hade sångröst och att sol, vind och vatten är vackert.


Auf wiederhören, Leute


U-landsgrupp och au pair

Idag startade vi upp vår nya u-landsgrupp! Vi var inte många närvarande, men mötet gick faktiskt mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Vi har en hel del ideér, och jag tror nog många av dem är möjliga att förverkliga. Så, det ser ljust ut. :)

Igår fick jag ett mail från aupair-world.com. Det var ett svar från en familj i Zürich och det stod att de var mycket intresserade av att anställa mig som au pair ett år efter min student!!! Hur coolt är inte det!?! Jag blev jätte- jätteglad, det här var precis vad jag ville. :D :D :D

Det ser annars ut att bli en bra vecka, idag var jag och Sandra och tränade pilates efter mötet på skolan, det är alltid lika kul att spänna sitt-knölarna tillsammans ;) Efter det körde jag bilen hem (övningskörningen går bättre och bättre!) och nu sitter jag här, iklädd mysbyxor och lyssnar på Lisa Ekdahl. Sämre kunde man ha det, minsann!
Imorgon är det studiedag, sååå himla skönt! Då blir det gymmet på förmiddagen, och sedan kommer mitt älskade hippiekollektiv hit och fikar med mig. :)
Efter två sådana dagar borde ju resten av veckan fortlöpa relativt smärtfritt, eller hur? ;)


Nu ska jag nog gå och kolla lite på "Vänner", är man beroende så är man! ;)


Förövrigt vill jag bara säga att Ödet eller vad det  nu är som bestämmer här i världen är rätt underligt, att "Amelie från Montmartre" botar allt och att mina vänner är de underbaraste ever!! <3


Guten Nacht


RSS 2.0