Om radio, i radio

Vad är det då vi ska pyssla med i Etiopien egentligen? Det berättade jag och Louise om i lokalradio imorse. HÄR kan ni höra del ett, och HÄR del två.  

Visum, stipendium och Etiopien

När man inte kommer ihåg lösenordet till sin blogg så var det alldeles för länge sedan man bloggade. Det har varit minst sagt fullt upp den senaste månaden. Bara några dagar innan vi skulle lämna in ansökan om stipendium från SIDA för vår uppsats så blev det klart att vi kommer genomföra vårt arbete i Etiopien. Efter 1,5 månad i Indien så flyger vi vidare till Bahir Dar i Etiopien och tillbringar där 2 månader med att samla in fakta. Denna korta tid för ansökan gjorde att vi fick arbeta väldigt intensivt. En förkylning på det och man blir ganska mör. Ansökan kom i alla fall in i tid och nu är det bara att vänta och hålla tummarna som gäller. 
 
Under tiden är det mycket annat som ska fixas. Biljetterna bokades en gråtrist eftermiddag för någon vecka sedan, känns helt sjukt att hålla dem i handen. Detsamma gäller för visumet till Indien som stämplats in i mitt pass och hämtades ut på Posten idag. Blir liksom påtagligt att det närmar sig nu. Dags att fylla i nästa ansökan och skicka passet till Etiopiens ambassad för ännu ett visum. 
 
Förkylningen som jag dragits med ett tag utvecklades förra lördagen till körtelfeber, vilket var extremt dålig timing eftersom min kära vän Samuel som jag inte sett på 14 månader då anlände till Sverige för några dagar. Det var underbart att ses såklart, men att tillbringa timmar på vårdcentralen och inte kunna äta ordentligt ingick inte riktigt i vad jag planerat för oss. Dålig timing verkar vara en del av mitt liv ;) 
 
Den gångna helgen tllbringade jag i Uppsala hos Sandra. Ida var också där och jag passade på att träffa även några andra kära vänner. Var fint att umgås i lugn och ro och slippa tänka på resan ett tag. Nu känner jag mig piggare än jag gjort på en månad och redo att ta tag i allt som forfarande måste fixas. Det ska nog gå bra det här! :) 
 
Visum och kuvert med biljetter

RSS 2.0