Huvudstäder och kexchoklad

Skolan som vanligt idag. Såg en gripande film på Människan Socialt och Kulturellt (förkortat MänSoKul, för det är det ju). Den hetet "nålsögat" och handlade om flyktingar som utvisas ur Sverige, om Migrationsverket och om nätverkat "ingen människa är illegal". Mycket intressant.
Efter ett ganska kaotiskt, men underhållande möte om Draget blev det geografi. Hade en tävling i lag om europeiska länder och deras huvudstäder, och måste ju säga att jag var riktigt bra.. om man får vara blygsam ^^
Kul var det i alla fall, och vi vann varsinn kexchoklad. (Dock fick alla varsinn, de andra som tröstpris. Men må så vara, vi vet ju vem som vann ;) )

Hmm, vad mer? Jo, sen var det tyska. Kunde inte öppna munnen, som vanligt, men det gick väl helt OK ändå.
Efter skolan drog jag hem, slappade lite, innan det var möte på Korpen. Där bestämdes egentligen inte så mycket, förutom att jag ska på Convent i Stokholm i november. Ska dansa med snubben från Alcazar och brottas med Paolo Roberto. Får väl se hur det går. ^^

Nu sitter jag i alla fall här, galet trött, chokladsugen och opepp på geografiplugg. Det får bli imorgon istället, då har jag endast en lektion; musikteori kl 13.40. Hinner ju göra en del innan.

Men nu är det sägen som gäller. Vi höres, go vänner.
Adieu


hard work, work

Hejsan hoppsan alla.

Sitter här på jobbet, finns inte så mycket att göra. Borde kanske plugga naturkunskap, men hallå, HUR jäkla trista är inte atomer??! Så, jag maskar istället. Är faktiskt lite sjuk, jättetäppt i näsan och hemskt ont i halsen. Inte så mysigt... Måste bero på torghandeln i går. Inte bra att gå upp tidigt och sen stå i kylan på torget i fyra timmar i alldeles för tunna kläder.. Men vad gör man inte för att klassen ska få åka till Rom! ^^ Och det gick ju faktiskt över förväntan. Vårt mål var en femhundring, när jag sedan räknade ihop vinsten fick jag det till 790 kr. Mycket bra! :)

Vad har mer hänt i helgen då? Hmm, i fredags var jag ju ute med Gustav och Ellan. Vi kom faktiskt in på Hugo´s (just då var det lätt), men sen när det blev legg-kontroll så hade ju Ellan "tappat" sitt legg, och då fick vi gå. Så vi drog på högstadiedisco på Café Choklad ett tag. Det var dock inte alltför livat så vi hoppade på bussen, tog en sightseeingtur i Motala innan vi kom hem till mig. Där kollade vi på "Fun with Dick and Jane", som oväntat var helt okej. Jag gillar annars inte Jim Carrey, men här var han bra, inte alls så där överdriven som han brukar. Vid två-tiden somnade vi, för atty vakna fem timmar senare. Ellan blev hämtad och Gustav och jag drog till torget där vi mötte Ida-Ida.

Tja, det var väl allt om denna helg egentligen. Inte alltför händelserik, men trevlig, slapp och mysig. Precis som det ska. ^^

Ni får ha det så gött, så hörs vi nog
Adieu

tisdag

Hejsan svejsan!

Ja, jag vet, jag är ju sjukt dålig på att uppdatera bloggen. Inte för att jag har så många trogna läsare, men till er som faktiskt brukar slänga ett öga hit då och då ber jag om ursäkt för detta.

Inte så mycket har hänt sen sist dock. Eller jo, det har det väl, men inget alltför intressant.
Förra helgen tog jag och mina kära vänner Ida, Lina och Gustav tåget ner till Småland och fina sommarstugan på Lövö. Och eftersom jag nu vet hur man lägger upp bilder här (tror jag i alla fall) så kommer det en nu:


Jaa, jag tror jag fixade det. hahah, Gud vad teknisk och duktig jag är.

Annars rullar det på. Studentmössor är nu beställda, efter mycket stress, Draget-teman är på G, Rom-resan ska snart bokas och projektarbetet ger ångest. Precis som trean ska vara med andra ord.

Förövrigt har Ellan och jag haft två extremt töntiga dagar, men vi är ju så grymt roliga ^^ Tyvärr har det lett till att Gustav inte längre snackar med oss, men det är smällar man får ta ;)
Näädå, vi ska nog få honom att öppna munnen igen ska ni se. Inte ens han kan väl motstå charmen hos fröknarna Ekström och Åslund länge till.

Nu är det dags för lite studerande, grymt skoj... NOT!
Men cést la vie, som de säger i Frankriket.
Ha det gött!

kramar

RSS 2.0