En vecka och två dagar

En vecka och två dagar har det gått sedan jag bloggade sist. Inte så jättemycket har hänt. Jag var hemma hos mina föräldrar (imorgon åker jag hem igen, till mammas födelsedag), vi har haft en himla massa föreläsningar, har tränat afrodans två gånger (himlans kul!), varit på ett schweiziskt födelsedagskalas där jag fann min favoritchoklad och så hade jag en snabb visit av Samuel igen innan han åkte hemåt.

Det känns skönt att terminen är igång, med nya spännande saker att lära sig, ny motivation för träningen, planering inför eventuell temadag osv. Och så kan man ibland känna lite vår i luften. Det är bra, tycker jag.


Mycket tåg blir det


God only knows what I'd be without you...

Den här veckan har Samuel varit här, och jag har haft det så himlans bra och fint med honom och Sandra. Det känns så trist att veckan gick så fort, men jag är himla glad att det var så bra.

Ni får lite bilder...


En dag åt vi risotto


Och en annan dag spelade vi TP


Enda dagen solen sken passade vi på att ta en promenad




Hejdå-fika för utisarna som åkte hem....


Bye bye...


Ett Disneykalas för att fira min och Emmas födelsedagar hanns också med












Och nu när det inte längre ser ut såhär i min lägenhet känns det en smula tomt....


Fredag... eller?

Åh, jag är helt veckovill! Men jag är ganska säker på att det är fredag idag.. ^^ Vilket betyder att det är lördag imorgon (logik!) och därmed dags för omtenta i franska.. Hoppas det går vägen denna gång! Således har jag mest pluggat franska idag. Är svårt som tusan, men nu känner jag att jag gjort vad jag kan, och går det inte så går det inte.

Men trots att jag suttit och slavat vid skrivbordet så har jag hunnit lite annat idag också. Pratade bland annat med Samuel i telefon och fick reda på att han kommer på måndag! :) Så himlans bra, tycker jag!!! :)
Dessutom hann jag med en fika med Sandra, amerikanen Coulson och han tre vänner som var på besök från USA. :)

Saker jag inte "hunnit med" är diskberget och dammsugningen... Men hey, det är ju fredag! Vi tar´t en annan dag! Nu ska jag kila över till grannhuset och Filips lägenhet där vi ska samlas för att se Let´s Dance, som min blivande man Alexander Rybak är med i. Blir sweet. :)

Vi höres, vänner!
kram

Tjugoett

Igår fyllde jag 21 år. Det var en lysande dag, som började med frukost på sängen och avslutades med film och lösgodis. Däremellan hann jag ta emot över 120 grattishälsningar (ja, jag var tvungen att räkna lite snabbt, för det var så ofantligt många!), köpa en systemkamera och äta god mat med familjen, faster, farbror, kusin och Sandra.



En av födelsedagspresenterna :)


Söta tjejerna


Fika


Kameran och jag :)

7 - Rädslor

Forsätter med listan. Dagens tema är rädslor

Så länge jag kan minnas har jag varit rädd för hundar. Sådär jätte-, jätterädd, så att pappa ibland fick bära mig förbi en hund, och det har hänt mer än en gång att jag bytt sida av gatan för att jag sett att en lurvig best har kommit emot mig.
Men förra året, i Schweiz, på en alptopp, så klappade jag en hund. Det kändes helt sjukt, och visst pirrade det i magen, musklerna var på helspänn och varje gång den rörde lite på huvudet ryckte jag till och ville bara springa därifrån. Men det var extremt häftigt och jag är galet stolt att jag gjorde det.





Det finns också andra grejer som jag är rädd för, såklart. Sådant som de allra flesta är rädda för; att bli ensam, att folk man älskar ska försvinna, att det ska hända en massa hemskheter och så.
Förutom det och hundar så tycker jag att daggmaskar är fruktansvärt obehagliga. Rädd är jag kanske inte, men jag undviker gärna att gå nära dem och ser jag dem får jag rysningar.
Ja, jag är kanske en ganska rädd person, men jag tror också att jag blivit modigare under 2010. Jag vågade saker jag aldrig vågat förr, och jag jobbar på att bli ännu modigare nu 2011. Det ska bli året då jag verkligen vågar! :)


1 / 1 2011

Så var det första januari 2011. Ett nytt år, nya möjligheter, nya erfarenheter och nya äventyr ligger framför mig. Känns fint.

De sista dagarna på 2010 spenderade jag med mina vänner, på stan, framför datorn och i mitt gamla rum. Åt lunch med Lalle en dag, kollade på Bridget Jones och drack te med Sandra,  och såg film och spelade spel med Erik och Linnéa.

Nyårsafton tillbringades hemma hos Sandra tillsammans med henne, Ida och Andreas. Vi lagade mat (eller ja, de andra lagade mat och jag tittade på ^^) som blev himlans god, vi bytte paket och pratade om ditt och datt. På tolvslaget såg vi fyrverkerier från balkongen och skålade såklart i champagne. En himla mysig och lugn nyårsafton i fina vänners sällskap.




RSS 2.0