Änglar och demoner

Hejsan hejsan,

som vanligt var det ett tag sen. Jag förstår inte hur folk hinner uppdatera sina bloggar varje dag! Det är ganska skillat, I must say.

Idag är jag trött. Igår var det studentskiva, och jag kom inte i säng förrän vid fyra-tiden. Lite mitt eget fel dock, eftersom jag satt uppe och tittade på Robinson när jag kom hem vid två.
Men trots tröttheten masade jag mig iväg till jobbet imorse och gjorde lite nytta i alla fall. Nu är en av glassboxarna ren och fin. Ett gott dagsverke! På pluggfronten har det dessvärre inte gått så bra. Jag har ett svenskatal och en kulturhistoriaredovisning att hålla imorgon, och jag är inte speciellt nöjd med någon av dem.. Men, det verkar inte kunna bli bättre idag. Höll på att somna på tangentbordet här idag. Känner mig lite "spräcklig"  ^^
På eftermiddagen var familjen på bio, vi såg "Änglar och demoner". Den var riktigt bra, och spännande, trots att man visste hur den slutar. Och det kändes coolt att man faktiskt kände igen sig på de flesta platserna. Jag läste i en tidning att de inte fick tillstånd att filma i kyrkorna i Rom, så de byggde upp ett miniatyr-Rom i New York. Måste säga att de lyckats väldigt bra, jag tyckte det såg helt äkta ut.
Bra också att de faktiskt pratar "rätt" språk. De som är italienare talar italienska, schweizergardet (med Stellan Skarsgård i spetsen ^^)pratar schweizertyska och på forskningsstället i Geneve snackade de franska. Me like!

Nu ska jag fortsätta fila på mitt tal och sen blir det läggdags!
Natti

Pluggar och pluggar

Idag har jag inte gjort något alls, höll jag på att säga, men det är inte riktigt sant.
Jag har nämligen pluggat en hel massa.
Eftersom psykologin imorse blev förkortad pga läxförhör, så hade jag typ en och en halv timmes håltimma på morgonen. Den ägnades åt plugg inför provet i Internationella Relationer på onsdag. Efter skolan stannade jag kvar och pluggade en och en halv timme till.
När jag kom hem blev det religionsstudier och sedan läste jag lite i min tyska-bok som jag inte fattar någonting av! Helt galet! Jag tror att den kanske handlar om en tjej som jobbar på en tidning, men jag är inte riktigt säker... Haha, jaa, jag tror den kan vara lite för svår för mig ja.. Men, jag tänker inte ge upp, inte än i alla fall.

Förutom allt plugg så har det inte hänt så mycket. Det regnade imorse, men på eftermiddagen tittade solen fram, så jag lade mig lite i solstolen, men efter en kvart så blåste det alldeles för mycket, så jag fick gå in igen.
En typisk måndag, med andra ord!

Nu ska jag snart återgå till Internationella-plugget och EU:s underbara värld ^^

Ha det fint!


MItt skrivbord just nu. Trångt med allt som ska göras, och helt organiserat är det ju inte heller ^^


Shall I compare thee to a summer's day?

Kanske var föremålet för Shakespears kärleksdikt vackrare än en sommardag. Men då måste hon ha varit en riktig toppenkvinna, för det är inte mycket som går upp mot en sommardag! Jaa, jag skriver sommardag trots att det "bara" är maj, för idag var det ta mig tusan nästan sommar!

Syster yster-Kajsa och jag käkade lunch hos farmor idag, och sedan dök vår farbror och våra två små söta kusiner upp, så då bar det iväg för att äta glass och leka i lekparken. Myyyspyyys! Det är så mysigt att träffa dem, eftersom de bor i Stockholm så blir det inte alltför ofta!

Egentligen orkar jag inte skriva så mycket nu, är faktiskt galet trött...


Så med detta totalt onödiga och meningslösa inlägg önskar jag nu en god natt.


Sov sött


Valborgsmässoafton i parken med utsikt mot kyrkan..
Kyrkan i skenet av solen på valborgsmässoafton


RSS 2.0