Tankar från ett gym

Jag sitter på en gym och snörvlar. Är megaförkyld, men plikten kallar så här sitter jag ändå på jobbet. Fast det har som vanligt gått ganska fort, och jag har fått lite projektarbete gjort, vilket såklart är jättebra! Då behöver jag inte ha dåligt samvete om jag slappar resten av dagen. Sandra och Lina kommer till mig och vi ska kolla på film. Tror att det blir "Ps. I love you". Är den bra?

Veckan som gått har varit rolig. Vi har haft Draget i skolan, vilket går ut på att natur-treor och samhälls-treor möts i en dragkamp över kanalen, och de som förlorar får bada. Och för en gångs skull så vann samhäll! :)
I tre dagar innan själva Draget klär alla treor ut sig i speciella teman, och man har spex i aulan på lunchrasterna. Brukar vara riktigt kul! I år hade vi samhällare toga, stekare och braveheart tema, medan naturarna körde på 80-tal, smurfar och tusen och en natt.

Och sen fick de bada.. mohaha ^^

På kvällen efter Draget var det försoningsdisco på Harrys, och även det var kul..
Kanske lägger upp någon bild från veckan lite senare..


Men, varje rolig vecka har sitt pris och nu sitter jag alltså här och har huvudvärk och halsont.. Inte lika kul. Men jag försöker tänka på pengarna jag tjänar genom att vara här. De ska definitivt gå till vinterns Schweiz-resa! Imorgon bokar vi biljetterna, wieehiee!! Jag längtar så! Ska bli underbart, eller hur, Sandra, Erik och Linnéa? ^^

Nu ska jag ta och röja lite här innan jag blir avlöst. Vi hörs en annan dag!

Förövrigt vill jag bara säga att det vore nice med antingen sommar eller vinter men inte höst, att jag är chokladsugen och att jag fryser.

Au revoir


Upplysning och regn

Jag vill inte plugga om vetenskapen under upplysningen. Då inser jag plötsligt att jag ju har en blogg! En blogg som jag verkligen borde ägna lite tid åt (trots att jag starkt misstänker att mitt läsarantal går att räkna på ena handen.) Vilken utmärkt anledning att ta en paus i pluggandet!

Såå, vad har ni gjort idag då?

Jag har varit i skolan... (oj oj oj, stoppa pressarna!) Nej, det var inte kul. Jag brukar ju vara i skolan. Jag kan inte riktigt minnas vilka lektioner vi hade... Det är jobbigt att vara så glömsk som jag, tro mig!! Men, jag vet att jag slutade klockan ett typ, men att jag satt kvar i skolan och pluggade till halv fyra. Duktigt av mig, tycker jag, men läxberget har inte minskat det minsta. Ytterst märkligt. Ellan övervägde att sova kvar i skolan, men fem i halv fyra fick hon ryck och stack. Vilket jag mycket väl kan förstå, jag hade gärna dragit jag med. Och det gjorde jag som sagt fem minuter senare.

Sen har jag ju faktiskt också cyklat en massa, i ösregn!! Jag var ingen vacker syn när jag kom hem, det kan jag lova er! Eftersom syrran fyller år idag (17, grattis) så käkade vi daimtårta och underhölls av hennes målande beskrivning av "Fetrik", som jag döpte honom till... Mycket trivsamt, I must say!

Nu när jag sitter här och skriver detta så funderar jag på vem som egentligen tycker att detta är intressant, förutom jag då. (frågan är om ens jag finner det underhållande). Så, jag undrar vad jag borde skriva om istället? "Dagens outfit"? Hahaha, sure! Modelejonet Ronja va?! Näää, nåt annat måste det vara! Finurliga små iakttagelser om världen runt mig? Önskar bara att jag hade sinne för att upptäcka sånt.. Men nää, tyvärr.
Vilda, galna historier om alla coola grejer jag gör? Hmmm, ni inser nog själva svårigheten med det, det händer inte så många coola grejer här..
Så, summan av kanelbullen blir att ni nog får stå ut med mina vardagliga små inlägg.. (om ni nu inte väljer att inte läsa alls, vilket jag inte klandrar er).

Nu borde jag verkligen återvända till plugget.... Suck.
Jag önskar att jag hade en sån här:




Vore nice. Men men, c'est la vie!

Förövrigt skulle jag vilja gå på bio (nån som ska med?), känner jag för att åka skidor och är jag glad för att jag faktiskt fattar en hel del på religionsläxan som jag läste förut!

Tchüss

RSS 2.0