Vad är sorgligast?

Detta ser lite sorgligt ut tycker jag. Det kan vara en fin bild, om man väntar på någon som ska komma och sova över, men just idag är det en sorglig bild. Frågan är bara vad som är sorgligast; att min fina helg är slut och min vän som sov hos mig har åkt hem, eller att jag blivit så lat att jag inte orkar ställa undan madrassen? :P


Kommentarer
Postat av: Bosse

Utan tvekan att Samuel åkt hem, eller hur?

2010-01-25 @ 16:12:28
Postat av: Anonym

Hej! Ja, det ser lite tomt ut...men snart ligger Ida där o sen pappa eller jag.

Kram

mamma

2010-01-25 @ 18:05:57
Postat av: Malin

haha, exakt sådär är jag med när det kommer till undanstoppande av madrass; det blir liksom aldrig av. du kan ju alltid ta och skylla på att det faktiskt kan vara bra att ha ett mjukt golv ibland.



Svar; oj, vilken evighetskommentar du gav mig! dock är det enbart roligt med lite att läsa och nu har jag ju faktiskt fått svar på de frågor jag ställde. vad pluggade du för något här i sverige då? (och uh, nu gav du mig framtids- och "tiden går så fort"-ångest; det kan hända så otroligt mycket på bara ett litet år)



Spännade som attan verkar det vara med språket dock! Att det finns så många olika språk som talas i Schweiz visste jag faktiskt så tack för den lärdomen :p haha.



Jadu, det blir alltid lika svårt när människor ber en att berätta lite om en själv. Det finns mycket jag skulle kunna berätta, men ändå känns det som om att det inte finns särskilt mycket alls. Dock är väl en snabbpresentation på sin plats; jag är 18 och går andra året på samhällslinjen med inriktning media (pluggar med 92;or då jag var sjukskriven från skolan ett år pga mina ätstörningar). Jag känner mig tragiskt nog som mest levande när jag står och hoppar på dansgolvet till fjortisdunkadunkamusik med några procent alkohol i blodet och min defenitation av en perfekt dag är när allting känns soligt, varmt och alla tankar är positiva. Jag är smått (ganska så väldigt) beroende av te och drömmer om en framtid utomlands, arbetandes som reseledare i något varmt land.. och nu har jag lyckats skriva ihop rena rama dejtingannonsen men jag antar att det lätt blir så när man ska presentera sig själv, haha.



Hoppas du har det fint! Tjolahopp.

2010-01-25 @ 18:59:04
URL: http://hallonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0