Födelsedag, slott och stort träd (11 augusti 2011)

Den elfte augusti var Annas födelsedag. Tio år! :) Tyvärr var det även en skoldag, så barnen och Christian försvann till skola och jobb tidigt på morgonen. Olga var dock ledig, så hon, jag och den nya au pairen (som också heter Olga) umgicks på förmiddagen. Fixade lunch och så tills barnen kom hem vid tolv. Anna hade med sig några kompisar hem, så det var full fart i några timmar med mat, paketöppning och lekar. Även på eftermiddagen var barnen borta, så då tog jag en promenad i byn. Det var varmt och svettigt, och såg ut ungefär som förut. :)



Kommunhuset och kyrkan


På kvällen fick familjen besök av barnens farfar och hans fru. Vi åt mat och fikade och sedan gjorde vi en liten utflykt. Först åkte vi till byn Brunegg, vi skulle kolla på slottet där Heidenstam bodde. Det visade sig dock smått omöjligt att komma upp på berget där slottet ligger, så fick ta några bilder nerifrån istället.


Schloss Brunegg

Sedan åkte vi vidare till nästa slott, Schloss Habsburg. Där fick man till och med gå in en bit och titta, det var rätt coolt.




Schloss Habsburg




Utsikt från Habsburgarnas slott

Sedan begav vi oss hemåt mot Eiken igen, och stannade på vägen vid ett enormt träd. Tror det var en lind. Var verkligen häftigt! :)


Big Tree


Anna gjorde ett porträtt av mig i gruset :)

När vi kommit hem igen åt vi glass igen, och sedan gick vi och lade oss :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0