Jugendbands besök, dag 2 - lördag 2/7

Dag nummer två grydde och vi packade snabbt ihop våra saker på vandrarhemmet i Partille, städade rummen och steg in i bussen som kom för att plocka upp oss. Regnet öste ner, men när vi närmade oss Östergötland började vädret tack och lov se en smula bättre ut. Åkte till lägerskolan i Karlsby där vi skulle bo resten av nätterna, packade snabbt in väskor och annat, bytte om och drog vidare mot Vadstena och Sommarknäppen. Tog ett tag innan vi hittade parkering, och Vadstena är inte den bästa staden att köra runt en stor buss i. Men tillslut hittade vi i alla fall fram och ställde upp stolar och instrument. Precis när vi skulle börja började det dock ösregna. Och det ville inte sluta... Bara att täcka över allt och vänta... och vänta... och vänta..
När vi trodde att vi skulle behöva ställa in och åka hem blev det dock uppehåll. Vi tog tillsället i akt och hann spela i ungefär 40 minuter innan regnet bröt ut igen. Bättre än inget.












Kajsa var med och spelade

Efteråt åt vi pasta på en restaurang i stan, och gav alla lite fri tid. Men det hände inte så mycket i Vadstena, och efter att alla handlat godis, chips och öl på Konsum åkte vi hem till Karlsby igen. Eftersom vädret ordnat till sig så var vi ett par stycken (30 ^^) som bestämde oss för ett kvällsdopp. Var himla mysigt! Finns inte mycket som slår en svensk sommarkväll med goda vänner.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0