London, day two, 29 januari 2012

Andra dagen i London var det mammas födelsedag!! Hipp hipp hurra! :) <3 Kajsa och jag gick in till mammas och pappas rum på morgonen med kort, paket och muffins och vin vi köpt dagen innan. Kanske inte var supergott med vin innan frukost, men något måste man ju ha och skåla med! :)


M&M-pimpad blåbärsmuffin

Dagens första aktivitet blev Madame Tussauds. Jag har varit där tidigare och tyckte det var sådär, men denna gång var det mycket mindre folk och därmed mycket lugnare stämning. Så nu får det högre betyg. :) Det är ju faktiskt helt sjukt hur lika originalen vissa av dockorna är! Det coolaste var dock 4D-bion om superhjältar.






Bästa bilden från Madame Tussauds! :)


Kajsa hängde med Justin

Efter lite lunch på KFC i närheten vandrade vi längs Baker Street tills vi kom fram till den lilla söta Beatles-affären. Där hade de en himla massa fina saker! Mina inköp blev en kylskåpsmagnet och en planch med John Lennon och Yoko Ono när de genomförde sin Bed-Peace aktion.



Sedan hoppade vi på tunnelbanan igen och begav oss till Old Spitalfield Markets. Rätt häftigt ställe. Helt olikt Camden Market, men bra det också. Det blev några klädinköp och en fikapaus på ett café.

Fotade lite påväg till marknaderna.






Efter den vanliga siestan på hotellet var det födelsedagsmiddag som gällde. Den intogs i SoHo, på ett superdyrt ställe som serverade finfin kinamat. Det var (hade precis varit?) kinesiskt nyår, så hela stadsdelen var häftigt dekorerad och det spelades musik lite överallt. :) Me like.






Kvällen avslutades med att Kajsa nästan gick in i denna enorma polishäst. ^^

London är toppen! :)

Kommentarer
Postat av: Elaine & Bengt-Olof

Instämmer ! Mf

2012-02-20 @ 14:50:23
Postat av: Anonym

JAAAAA!!

2012-02-21 @ 09:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0