Fricktal runt, grillfest och macarena (13 augusti 2011)

Dagen för grillfesten med orkestern kom, men innan det kunde festas var vi tvugna att införskaffa dryck och bröd till alla 65 personer som skulle komma. Eftersom det var Rebecas ansvar så hängde jag med henne. Vi plockade upp Beat och sedan var vi nog i varenda by i hela Fricktal på jakt efter billigaste drickan och brödet. Vi avslutade med att käka varsinn pizza på en liten restaurang, och sedan åkte vi hem för att snabbduscha och byta om.



Rebeca på pizzerian


Beat väntar på mat


Klockan fyra samlades vi utanför brandstationen i Wegenstetten, där vi blev upplockade av Marco och hans traktor. På flaket blev vi skjutsade till skytteklubbens stuga uppe på en kulle. Inledde med lite lekar i olika grupper och sedan grillades och åts det för fullt. Min grupp vann lekarna, främst tack vare ett bejublat framträdande med Macarena-dansen. Vi packade in oss tretton stycken i en bil, Valentin körde in oss på "scen" med Macarena på högsta volym, och sedan hoppade vi ut och dansade. Men inte på vanligt vis. De minsta i gruppen satt på bänkar, och vi större satt på marken bakom, täckta av jackor. De små höll armarna bakom ryggen och vi höll våra armar framför dem, så att det såg ut som om de hade jättelånga armar. Och så gjorde vi rörelserna. Var sjukt roligt, och såg nog ganska knäppt ut... :P


Norsk karaoke





Charader



Mina fina Rebi



Grillmästarna Valentin och Dominik

Vi stannade kvar i stugan i tio timmar; lekte, åt, drack och pratade runt elden. Precis som förra året var det sjukt mysigt, och man ville inte åka hem! Men vid tvåtiden bröt vi i alla fall upp och åkte "hem" till Obermumpf och somnade sött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0